Snuvad på sista tävlingen

Idag var det dags för Merida MTB Maraton i Danmark. Både jag och Ulf anmälde oss tidigt i våras och har sett danmarkstävlingen som en avslutning på säsongen. Ulf, som varit krasslig en dryg vecka hade inga tankar på att köra, men jag kände mig rejält sugen. Dagen igår gick åt till förberedelser och till att lämna Hjalmar hos Farmor och Farfar för övernattning (första natten i Flässeryd för lillkillen). Med tanke på att det skulle bli en väldigt tidig morgon, gjorde vi precis alla förberedelser vi kunde igår. Typiskt.

När klockan ringde 4.30 var det med värkande hals och tungt huvud som jag slog av klockan. Bara att somna om. Det hade varit ren idioti att ge sig ut på 57 km lerkörning i de danska skogarna.
Men, vad tråkigt att tvingas följa det hela via klubbkompisarnas Facebook-rapporter. Riktigt surt!

For till Apoteket och köpte medikamenter för 850 spänn. Här ska förkylningen motas i dörren fort som attan. Nu väntar vinterträning och det ska bli så himla kul!

Farmor och Farfar fick en tung natt med hosta och diverse gråt. Hoppas de tyckte det var mysigt ändå. Vi fick plötsligt en oplanerad hemmadag och fick fixat lite inredning med gamla möbler som stod och drällde lite varstans. Det blev riktigt bra. Nu ska det ätas frukost framför brasan hela vintern.


Kommentarer