Singletracks och snusande Siri

Igår var vi bjudna på barnfri middag med jättefin mat och trevligt sällskap. Hjalmar var hos mormor och morfar över natten, vilket innebar att vi kunde lyxa till det med en GEMENSAM mtb-tur på förmiddagen. Det händer sällan numera att Ulf och jag cyklar ihop, antingen är vi själva och kör i skift eller vi cyklar vi med en grupp. Så det här var ett gyllene tillfälle.

Tyvärr började turen med fyra plusgrader och regn. Kändes sådär. Men, vi fick upp värmen och så småningom slutade det egna och vi var båda överens om att det blev en riktigt fin tur på delvis nya single tracks. Min sambo är en fena på att hitta stigar! Två timmar med rätt hyfsat tempo, många backar och lite småteknisk körning. Sista halvtimmen var mina ben riktigt möra. Konstaterade återigen att hösten njuter man bäst av på cykel.

I eftermiddag var det fika med L-P och Tina. Ungarna körde järnet och vi sippade kaffe när vi inte avstyrde slagsmål om leksaker. Siri snusade i min famn. Ljuvligt. Och vad gott det smakar med äppelpaj och kaffe efter träning.

Kommentarer