En riktigt god jul

Vi har en helt fantastisk julhelg. Precis som vi önskade och lite bättre. Vi har blivit bjudna på julmat av högsta klass, först hos Ulfs föräldrar på lillejulafton och sen hos mina föräldrar på julafton. Här hemma har vi myst med julostkaka och långa, sköna frukostar framför brasan. Vardagens stress och rutiner är långt borta och det är väldigt välgörande för själen.

Hjalmar lever livets goda dagar med full uppmärksamhet från morgon till kväll. Massor av nya, spännande leksaker och gröt med jordbubbssylt i stora lass. Han har dessutom fått leka med alla sina kusiner och det är finemang. Igårkväll körde han järnet ända till hemfärd, men i bilen slocknade han fort.

Och precis som vi önskade, har vi än så länge varit friska och fått göra det vi mår allra bäst av; träna utan stress. Jag har kört ett par lågintensiva 90 minuterspass och ett kortare och medelintensivt intervallpass. Idag är jag trött. Så idag vilar jag. Det är skönt. Och njuter av underbara julklappar och julfrid.

Den här fina paketen lämnade tomten till Hjalmar igår. Hjalmar tackade både i hand om med kram.  Kusin Annie fick hjälpa honom att öppna den stora paketen med den konstiga formen.Så nu har mammas Scott fått sällskap av en Scott i allra minsta format. Och Hjalmar har redan deklarerat att han ska gå i storebrossan Johans cykelskola och lära sig köra fort och på bakhjulet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lämnar cykeluppdraget - regional utveckling väntar

Nytt jobb, cykelpendling och tillbaka på stig - och du, vi ses väl på Alliansloppet?

Avsliten hälsena - ingen stigcykling på länge - men jag kommer tillbaka