En surdeg mindre

Efter flera dagar av idogt latande och lyxande, med undantag för ett par fina träningspass, tog vi idag tag i oss själva. Under en lång, lång tid har det på vår att-göra-lista stått "städa förrådet på vinden". Det är ett litet mussäkrat rum med leksaker, bebissaker, madrasser, barnkläder och sånt som liksom är för fint för att stå bland allt annat på vinden. Under det senaste året har det varit TOTALT belamrat. Men idag åkte allt ut. En hel del slängdes. Och resten åkte in igen, nu i fin ordning och reda. Av bara farten fick vi också rensat i flera garderober och Ulf gick bärsäkrargång i några av sina otaliga garderober i garaget. Åh, vad härligt att få gamla surdegar ur världen!

Sen for jag till Laholm och gjorde ärenden och ett långt, härligt gympass utan stress. Det är lyx det. Att slippa ha andan i halsen. Imorrn laddar vi för utecykling och middagsbjudning.

För övrigt njuter vi ohämmat av att inte trängas med alla andra på hysteriska reor. Herregud, gör folk inte annat än shoppar i detta land? Personligen kommer det att dröja länge innan jag ger mig ut i shoppingvimlet igen. Först ska alla influensabaciller vara döda och utplånade sen länge!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lämnar cykeluppdraget - regional utveckling väntar

Nytt jobb, cykelpendling och tillbaka på stig - och du, vi ses väl på Alliansloppet?

Avsliten hälsena - ingen stigcykling på länge - men jag kommer tillbaka