Svenska skidspelen - sol, snö och ännu mera sol

Helgen som gick var en riktig superhelg! Vi var långlediga för att åka upp till Falun och titta på Svenska skidspelen. Hjalmar fick vara hos mormor och morfar. Det var ovant att vara utan honom så många dagar, men skönt också för man hinner ju prata om så mycket och vila och tänka!

Vi började vår resa på bästa tänkbara sätt. Med ultraljud. Det är visst en livlig krabat som inte var still en sekund under hela undersökningen. Det var läckert att se honom/henne sträcka ut tungan, gnugga sig i ögat och snurra runt. Verkligen en höjdpunkt under den långa graviditeten.

Väl uppe i Falun bodde vi i en liten stuga för två. Mysigt. Vi var på plats på Lugnet skidstadion hela dagarna och lapade sol och frisk luft. Snön låg fortfarande gnistrande vit och himlen var härligt blå. Det var fantastist skönt. Och vad mysigt det är att packa upp sin matsäck och sin kaffetermos i vårsolen.

På fredagen passade vi på att besöka Actic Gym på Lugnet. Säkert ett bra gym en gång i tiden, men numera är jag bortskämd av Take Cares riktigt höga nivå på ytor, utrustning och dylikt, så jag var lite sådär nöjd. Ulf fick till ett fint intervallpass däremot.

Skidåkningen var fantastisk och skidåkarna ännu mer fantastiska! Vilka vältränade människor. Wow! Jag har aldrig, i något sammanhang, sett så genomtränade, tighta kvinnor och män. Det var otroligt inspirerande.

Kom hem med fräknar på kinderna och massor av ny energi. Nu är det snart vår!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lämnar cykeluppdraget - regional utveckling väntar

Nytt jobb, cykelpendling och tillbaka på stig - och du, vi ses väl på Alliansloppet?

Avsliten hälsena - ingen stigcykling på länge - men jag kommer tillbaka