Mitt lilla morgonpass

En ledig vecka med mycket hemmatid och Hjalmarmys är snart slut och jag känner mig peppad att gå till jobbet imorrn. Har fått med mig ny energi och kraft och det känns bra! Dessutom är jag glad över att vi lagt 30 gravidveckor bakom oss!

Ibland blir jag knäckt av att ha så förbaskat ont, trots att jag gör så overkligt lite för att provocera. Särskilt när jag ser att många andra gravida kan leva nästan som vanligt. Ikväll räckte det med att raka benen för att bli rejält straffad. Men, Ulf och Hjalmar och inte minst busen i min mage som sparkar ofta och mycket, gör mig glad igen.

Jag försöker hålla i min morgonträning och klarar det hyfsat bra. Det är egentligen bara på jobbdagar som börjar tidigt, som det är svårt att få till det eftersom övningarna måste göras på morgonen. Jag kör ett enkelt pass som består av:
  • Axelpress
  • Tåhävningar
  • Cirkulationsövningar för rygg och skuldror
  • Knip- och bäckenbottenövningar liggande, sittande på boll, stående på alla fyra och stående upprätt i olika intensitet
  • Armhävningar
  • Bäckenlyft
Troligtvis kanonbra att fortsätta med även efter förlossningen.

Ulf tvättade min cykel igår och jag testcyklade lite. Underbart! Dessutom var Hjalmar ute och körde på sin utan-trampor-cykel och han har verkligen blivit duktig! Nu kan han lyfta båda fötterna från marken och rulla långa sträckor och svänga åt båda hållen samt U-sväng.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lämnar cykeluppdraget - regional utveckling väntar

Nytt jobb, cykelpendling och tillbaka på stig - och du, vi ses väl på Alliansloppet?

Avsliten hälsena - ingen stigcykling på länge - men jag kommer tillbaka