Tillbaka efter tekniska problem

Nu kan jag äntligen komma åt min Hjulsnurr igen! Efter veckor med tekniska problem kan jag då åter skriva av mig och det känns riktigt kul!


Årets första månad har bestått av hälften sjukdom och hälften efterlängtad vardag. För tillfället är alla i familjen friska (ta i trä) och jag hoppas, hoppas att vi får vara det ett tag. Jul- och nyårsveckorna präglades av sjukdom, så nu är vi värda att få rulla på ett tag utan störningar.


Visst är det härligt att vara långledig - men det är också härligt att återgå till vardagslivet. Särskilt när man är föräldraledig! De flesta veckor tycker jag att vi får till våra dagar riktigt bra. Vi hinner oftast träna enligt plan båda två, de flesta dagarna får vi till hälsosam mat och oftast slipper vi stressa alltför mycket. Men visst har vi dagar när man är rysligt sliten också.


En fantastisk nyhet är att Ulfs mamma Gunnel kommer hit varje tisdag förmiddag och passar Signe så att jag kan cykla (Hjalmar är på dagis på tisdagar). Det innebär att jag kan få ett lite längre pass på en vardag, det skapar utrymme för Ulf på tisdageftermiddagen och det gör i det hela stora att våra veckor blir mycket lättare att få ihop.


Jag känner mig så otroligt inspirerad och längtar varje dag efter nästa pass...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Nytt jobb, cykelpendling och tillbaka på stig - och du, vi ses väl på Alliansloppet?

Pendla hållbart - på cykeln - för dig och för framtiden

Laser, sidekicking på SM och den åttonde cykelvasavecka