Uppseedad med kylen fylld av godheter

Idag fick vi svart på vitt att ett av säsongens mål - att seeda upp oss till minst led två i Cykelvasan - är fixat. Vi klarade att med god marginal seeda upp oss till andra led på Cykelrallarn i helgen. Bara kvar att fylla i seedningsblanketten och skicka in. Så skönt! Med tanke på att Signe föddes för bara nio månader sedan och jag främst varit inriktad på att kunna prestera på en hyfsad nivå i slutet av sommaren, är jag så glad. Träningen har verkligen gett effekt över förväntan. Är det den mytomsusade post-graviditetseffekten som spelar in...? Och vad beror den i så fall på? Ökad motivation och träningsglädje eller fysiska förändringar?

Idag har jag också anmält mig till första deltävlingen i Heels in Wheels i Danmark. Detta är en cup för endast tjejer och då det är riktigt hög klass på damcyklingen i grannlandet, ska det bli skitkul att ställa sig på startlinjen tillsammans med hundratals andra tjejer, varav många är riktigt bra. En riktigt kul utmaning! Redan nästa torsdag är det dags för första tävlingen.

Annars lägger vi ännu en intensiv dag bakom oss. Varför blir alla dagar så fullproppade???
Har hunnit med ett riktigt vidrigt pass på Monarken. Sex fyraminutersintervaller. Men det var inte de som var vidriga, utan en skada i vänster bröstmuskel (efter en vurpa på Cykelrallarn) som gör att det gör skitont att ta djupa andetag och det är ju minst sagt något man gör i samband med intervallträning... Fy fasen va ont det gjorde. Men det gick!

Har också hunnit städa kylskåp, besökt tandläkaren och veckohandlat. Det känns riktigt bra att alltfler matvaror som i urminnes tider funnits i vårt kylskåp och skafferi numera är ett minne blott. Utbytta mot mycket mera grönsaker och andra nyttigheter i form av quinoa, råris, havre, linfröolja etc. Snart är också frysen tömd på sådant som vi inte längre vill äta, tex. bacon. I frysen ligger istället vildfångad lax, torsk, lammkött och naturbetesnötkött.

Kommentarer