Fredagscykling med extra allt

Idag var det dags för efterlängtad fredagscykling - ett begrepp som ganska nyligen myntats men som frekvent används, eftersom vi längtar efter vår fredagscykling hela veckan lång. Det är då vi lämnar ungarna hos mormor och morfar och ger oss ut på åsen. Bästa tänkbara start på helgen!

Idag var fredagscyklingen extra allt. Hallandsåsen var helt fantastisk! Det var liksom höstens sista darrande andetag som vi fick uppleva. På marken ett tjockt lager av eldröd bladmassa, på träden de sista envisa löven. Lite fuktig höstluft, i slutet med inslag av kyla. Mörkret kom snabbt på oss, ovant efter sommarljuset.

Punkapaus


Ulf
Magnus
Cykelsällskap
Vi hade sällskap idag. Att tre timmar kan gå så fort kan bara bero på att man har väldigt trevligt. Små pauser med prat om ditten och datten. Att byta några ord när det är lättcyklat. Att jaga hjulet framför när det går lite tungt. Tack Ingela, Tommy, Torgny och Magnus för ert sällskap! Detta gör vi gärna om!

Känslan i kroppen var bra - trots gårdagens förhöjda puls. Klenben såklart, men vad kan man vänta efter två veckors sjukvila? Äntligen är jag på gång igen!