Mot 2017 med Team Lapierre Sweden

Det är svinkallt ute. Kvällarna är mörka. Träden ser så ynkligt nakna ut. Folk dammar av testcykeln och pannlamporna. Blir till is under envisa distanspass och letar sig till gymmet för att få lite värme. Cykelsäsongen är slut. Även om det cyklas CX i bara ben i Skåne.

2017 är här. Om än inte i kalendern, så i mitt huvud. En vecka på försäsongsträningen är gjord. Och den första förkylningen är avbockad. Formen som fanns i september är long gone och kvar finns klena ben och svaga lungor. Lite chockartat att KÄNSLAN kan ändra sig så radikalt, men det är ju så det ska vara. Nu börjar det långa jobbet mot nästa säsong. Och jag älskar det. Jag älskar känslan av träning i kroppen, hungern efter långa cykelturer, ömma muskler och trötta ben. Det är bara kylan jag inte gillar.

Team Lapierre Sweden

Det har hänt saker under hösten. Spännande saker! Säsongen 2017 kommer jag att vara en del av Team Lapierre Sweden. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av ett cykelteam igen. Jag ser såklart också fram emot att cykla på Lapierres grymma racemaskiner.

Den första Lapierrehojen som jag stiftar bekantskap med är en gravelbike: Crosshill 500. Den här skönheten tänkte jag ha sällskap av på vägen till och från jobbet och på distansturer i allehanda underlag.


Har en del andra spännande samarbeten på gång, men det får jag berätta mer om en annan dag.


Cykelkids och höstmys

Några fina höstturer har det blivit, även om hösten inte blev riktigt lika fin och lång som förra året. Och vi har hunnit med några träningar med våra helt underbara Cykelkids också.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lämnar cykeluppdraget - regional utveckling väntar

Nytt jobb, cykelpendling och tillbaka på stig - och du, vi ses väl på Alliansloppet?

Avsliten hälsena - ingen stigcykling på länge - men jag kommer tillbaka