Fem favoriter och min egen Forever Living sida - välkommen du också!


För några år sedan testade jag för första gången produkter från Forever Living. Några av de produkterna har kommit att bli självklara inslag i vårt hus. Under åren har vi ofta skickat nödrop till Maria, som varit "vår" återförsäljare, efter "magiska propolis-piller" när det känts som en förkylning varit antågande. Hon har alltid ryckt ut och flera gånger har vi lyckats mota sjukdom i dörren. Om de magiska pillerna varit det som räddat oss är såklart svårt att veta, men jag tror det.

I somras fick jag  coachning kring hur jag kan använda Forevers produkter för att optimera min träning och det är verkligen spännande. Låt mig berätta lite kort om Forever Living och varför deras produkter är intressanta:

Merparten av Forevers produkter bygger på Aloe vera och företaget är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Genom att äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan Forever kontrollera och garantera högsta kvalitet. Aloe veran drar till sig näring från den jord den växer i. Därför börjar Forever från grunden, med att odla Aloe vera på bördiga jordar som ger god växtkraft. Får och getter står för naturlig ogräsbekämpning genom sitt betande och ger 100 % naturlig gödsel tillbaka till odlingarna.

Återförsäljare - för att det är så roligt att dela med mig

I höstas bestämde jag mig för att bli återförsäljare. Jag tycker helt enkelt det är roligt att dela med mig av mina positiva erfarenheter och eftersom jag ändå beställer hem till oss, så är det enkelt att ta hem lite extra och ha på lager. Om du är intresserad av att läsa mer om Forever Living och deras produkter så är du välkommen till min hemsida. Självklart kan du alltid höra av dig med frågor eller om du är sugen på att testa något. Välkommen!!!
Länk till min Forever Living sida

Det här är våra fem favoriter just nuAloe vera Gel - motverkar trötthet och bidrar till immunsystemets normala funktion

Forever Daily - vitaminer och mineraler, Aloe vera, lykopen, koenzym Q10.

Forever Arctic Sea - innehåller en kombination av omega-3-fettsyrorna DHA och EPA som båda bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar också till att bibehålla normal funktion hos hjärnan.
Heat Lotion - avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja.


Argi+ - för ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Pendla hållbart - på cykeln - för dig och för framtiden

Uppfylld av träning

Cykelvasan - att vinna en femteplats i ett kokande Mora