Drömjobbet - är mitt

Så här fint är det att cykla hos mig

Det ligger ett papper i en platsficka på mitt skrivbord. Det kittlar inombords när jag tittar på det. Jag är stolt. Och glad. Det är ett anställningsbeslut - det är mitt nya jobb - mitt drömjobb.

Projektledare med uppdrag att utveckla cykeldestinationen Laholm

Den 1 oktober börjar jag som projektledare på Laholms Kommun. Mitt uppdrag är att utveckla Laholm som cykeldestination. Förstår ni??? Jag ska få jobba med det jag älskar, brinner för, tycker är roligt! Och jag ska skapa förutsättningar för fler att få njuta av mina fina hemtrakter från cykelsadeln. Det känns bra i hjärtat.

Min pendlingsväg blir ett jobbuppdrag

Vad mer kan en cyklist önska?

Laholm har alla förutsättningar att lyckas bli en bra cykeldestination. Här finns redan så mycket... otroligt fina, nästan bilfria vägar för landsvägscykling, down hill, enduro, trail. Det finns fina stigar för mountainbikecyklisten och sand till cykelcrossåkaren. Tjugo minuter bort finns en BMX-anläggning. Vi har branta backar och långa backar, öppna vidder, skogar, sjöar och hav. Vi har det mesta som kan tänkas locka cyklister från när och fjärran. Det här ska bli så roligt!

Lämnar fina kollegor efter 14 år

På torget i Laholm, ett stenkast
från mitt nya kontor, kan du få luft i däcken
Jag lämnar Trafikverket efter 14 år. Det är min första tillsvidareanställning. Jag har kollegor som jag jobbat med sedan dag ett. Att lämna dem och verket är sorgligt och stort. Men det är rätt. Jag och verket är klara med varandra. Det är inte ofta jag gör förändring utan vånda - men nu händer det. Jag känner att det ska bli otroligt spännande att byta spår. Att lämna den rena kommunikatörsrollen. Jag kommer fortfarande att jobba med kommunikation, men inte enbart och det känns väldigt spännande.

Peppad

Än är det några veckor kvar, men det kommer att gå fort. Med några sparade semesterdagar att ta ut så är det i praktiken inte många jobbdagar att göra. Och det kommer att vara ett högt tempo framöver, hösttävlingarna avlöser varandra och man kan säga att jag är superpeppad på alla håll och kanter.

Kommentarer

Skicka en kommentar