I kvällssolen på Hovdala

Igår var det dags för Signe att sova borta för första gången. Generalrepetition inför nästa helg då vi ska på bröllopsfest. Övernattningen gick hyfsat. En timmes skrik mitt i natten (lite jobbigt för mormor och morfar), men annars supermysigt för barnen. Hjalmar fick dessutom hjälpa till med planering av en cykelbana på campingområdet... Kul!

Ulf och jag fick en helt fantastisk eftermiddag och kväll i egen regi. Vi åkte till vårt gamla favoritställe Hovdala i Hässleholm och cyklade i ganska exakt tre timmar. Det var en magisk kväll i skogen. Efter cyklingen åt vi pastasallad i kvällssolen och njöt av stillheten och av att bara vara vi.

 
 
På väg hem körde vi inom Krika för att hämta en styrstam hos Benny och Carina. Fick oss lite allmänt cykelprat till livs och det är ju alltid väldigt trevligt. Vi pratade också lite cykelträning och fick ta del av Bennys erfarenhet och kunskap i ämnet, vilket jag uppskattar mycket. Ulf och jag bollar allt som rör vår träning och vänder ut och in på det mesta, men båda är ju relativt nya inom cykelsporten, så det är väldigt värdefullt med mer erfarna cyklisters in put.
 
Så skönt det var att komma hem till ett tyst hem, glida in i duschen och ner i sängen... ingen gröt att koka, ingen blöja att byta... och sen sovmorgon och en lugn frukost... men vad tyst det plötsligt blev... och tomt. Det var skönt att vara själva, men det var också härligt att hämta hem de små busarna igen.
 
Idag hade jag planerat ett cykelpass på väg hem från barnhämtningen, men fick ändra planerna och vila. Har varit extremt trött hela dagen. Kanske blev det lite väl tufft i går, så här nära en efterhängsen förkylning. Nya tag imorgon!

Kommentarer